## **DRAFT Diversity Council Agenda**

April 3, 2020 ~ 9:00 am to 11:00 - Boardroom

Time	Item	Process
5 mins 9:00-9:05	Review and approve agenda	All Vote by members
5 mins 9:05 - 9:10	Minutes of March 6 meeting	Vote by members
35 minutes	Policy/subcommittee updates: Student policy update (Cameron)	Discussion Potential vote
9:10 to 9:45	Student of Concern (Gina) Indigenous People's Day request and CCPD/Equity Lens research (Rosa/Marsha/Drew?)	
35 mins 9:45-10:20	Cultural Competency Professional Development; Equity Lens Implementation updates (Greg Evans) (Phil Nash, guest)	Discussion
20 mins 10:20 - 10:40	Career Pathways/PTO Oregon Real College Survey Data (Rosa)	Discussion
10 mins 10:40 - 10:50	Governance update/Clarification of policy approval to COPPS process (Paul/Marsha)	Discussion
10 mins 10:50 - 11:00	Announcements/engagement opportunities	Discussion

**Members:** Greg Evans, Deborah Butler, Sarah Lushia, Rosa Lopez, Gina Szabady, D'Ante Carter, Anna Scott, Marsha Sills, Matt Fadich, Cameron Santiago, Aime Nacoulma, Paul Jarrell, Shane Turner, Drew Viles, Ahmad Rajabzadeh **Member and** *Recorder*: Tracy Weimer